• مازندران، بابل شهرک صنعتی منصورکنده
  • 01132073285-8
  • 09112002311

15 دلیل برای اینکه گوشت باید بخشی از رژیم غذایی شما باشد

15 دلیل برای اینکه گوشت باید بخشی از رژیم غذایی شما باشد
  • میلیون ها نفر در سراسر جهان از خوردن گوشت و مرغ  و محصولات گوشتی اجتناب می کنند. امروزه مردم به سمت یک رژیم غذایی کاملا گیاهی روی می آورند. دلایل زیادی وجود دارد که افراد را به سمت گیاهخوار شدن سوق می دهد.
    برای بسیاری از مردم معتقدند که گوشت باعث بسیاری از بیماری‌ های مزمن از جمله فشار خون بالا ، سرطان ، و حوادث قلبی عروقی می‌شود.
    این تحقیقات همچنین نشان داده است که سبزیجات دارای مشخصات تغذیه ای قابل توجهی بالاتر از گوشت هستند.

    علاوه بر این ، مذاهب متعددی مخالف مصرف محصولات گوشتی در میان اعضای خود هستند. از دیگر دلایل گیاهخوار شدن مردم می توان به نگرانی واقعی برای رفاه حیوانات است. همچنین تلاش هماهنگ برای مراقبت از منابع کمیاب زیست محیطی اشاره کرد.

    علیرغم محبوبیت گیاهخواری در عصر کنونی ، ذکر این نکته ضروری است که گوشت و مرغ حاوی چندین عنصر مغذی هستند. ممکن است در سبزیجات به وفور موجود نباشد.
    کمبود برخی از مواد مغذی که بیشتر در محصولات حیوانی یافت می شود می تواند منجر به کمبودهای تغذیه ای و بیماری شود.
    بنابراین برای افراد ضروری است که بر داشتن یک رژیم غذایی متعادل تمرکز کنند تا بتوانند از مزایای خوردن گوشت و گیاهان همزمان با هم بهره ببرند.

    در ادامه برخی از فواید مصرف بر اساس علم برای سلامتی آورده شده است.

    فواید مصرف گوشت برای سلامتی

    فواید مصرف گوشت برای سلامتی

    1-  مصرف گوشت برای سلامت عضلات مفید هستند

    تحقیقات نشان داده است که گوشت و مرغ منبع عالی پروتئین هایی هستند که ارزش بیولوژیکی مهمی دارند.
    گوشت حاوی پروتئین با کیفیت بالا است که کمبود آن می تواند منجر به کاهش مداوم عضلات اسکلتی شود که در غیر این صورت سارکوپنی نامیده می شود.

    دانشمندان ثابت کرده اند که منبع مهمی از آهن است که کمبود آن باعث اختلال در متابولیسم عضلانی می شود.

    همچنین منبع غنی روی است که برای رشد و ترمیم عضلات و ساخت توده عضلانی ضروری است.

    گوشت منبع اسید های چرب امگا 3 در نظر گرفته می شود که مطالعات نشان می دهد برای سلامت مناسب ماهیچه های اسکلتی ضروری هستند.

    برخی تحقیقات همچنین نشان می دهد که گوشت و مرغ  حاوی منیزیم هستند. ماده معدنی که در حفظ عملکرد طبیعی ماهیچه ها بسیار مهم است.

    همچنین منبع اصلی یک ماده مغذی کمتر شناخته شده به نام کراتین است. کراتین به بهبود متابولیسم عضلات اسکلتی کمک می کند و در نتیجه به بهبود عملکرد آن کمک می کند.

    مطالعات دیگر نشان داده اند که کراتین به بهبود قدرت و توده عضلانی افراد مبتلا به بیماری مزمن انسدادی ریه کمک می کند که منجر به بهبود نتیجه سلامت می شود.

    برخی مطالعات همچنین نشان دادند که سطوح پایین کراتین در سلول‌های عضلانی عامل اصلی دیستروفی عضلانی و در نتیجه ضعف عضلانی است.
    این ارتباط می‌تواند راه را برای استفاده دانشمندان از اسید آمینه برای درمان دیستروفی عضلانی هموار کند.

     

    نکته : گوشت منبع غنی از کراتین ، منیزیم ، روی، اسیدهای چرب امگا 3، پروتئین با کیفیت بالا و آهن است که همگی نقش مهمی در ارتقای سلامت و عملکرد صحیح عضلات ما دارند.

     

    2- برای سلامت استخوان ها مهم هستند

    گوشت دارای چندین آمینو اسید است که شامل لیزین می شود. افزایش مصرف آن منجر به افزایش تراکم استخوان به ویژه در زنان قبل و بعد از یائسگی می شود و در نتیجه خطر پوکی استخوان را کاهش می دهد.

    لیزین همچنین در مورد رشد و نگهداری مناسب بافت همبند و استخوان بسیار مهم است. این به این دلیل است که به جذب کلسیم و همچنین در تشکیل کلاژن کمک می کند.

    این محصولات منبع مهمی از اسید آمینه متیونین است. مطالعات نشان می دهد استحکام طبیعی استخوان ها را افزایش می دهد، از دست دادن استخوان را کاهش می دهد و تراکم استخوان را بهبود می بخشد.

    کلاژن در منابع گوشتی نیز رایج است. مطالعات نشان می‌دهد که کلاژن نقش مهمی در تشکیل استخوان نابجا دارد و در نتیجه باعث بهبودی استخوان می‌شود.

    محصولات گوشتی همچنین حاوی منیزیم هستند. مطالعات نشان داده اند که این ماده معدنی در حفظ یکپارچگی استخوان ها و ساختارهای استخوانی ما بسیار مهم است.

     

    نکته : گوشت حاوی چندین ماده مغذی است که شامل متیونین، لیزین، کلاژن و منیزیم است که نقش مهمی در ارتقای سلامت استخوان ایفا می کند.

     

    3- مصرف گوشت در کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی موثر می باشد

    گوشت بهترین منبع اسیدهای چرب، EPA، DHA و CLA است و مطالعات علمی نشان داده اند. این لیپیدها در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی در افراد بسیار مهم هستند.

    منبع غنی اسید چرب ALA است و تحقیقات قطعی نشان می دهد که این ماده مغذی در پیشگیری از بیماری ایسکمیک قلبی ضروری است. این به این دلیل است که لیپید اثر ضد آریتمی روی بدن دارد.

    مطالعات نشان داده اند که EPA همچنین دارای اثرات ضد آریتمی و ضد ترومبوتیک است و در برابر وقوع مرگ های قلبی بسیار موثر است.

    مطالعات همچنین نشان می دهد که مصرف منظم EPA و DHA از منابع گوشتی منجر به کاهش قابل توجه خطر انفارکتوس میوکارد و همچنین کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی می شود.

    محصولات گوشتی از منابع مختلف همچنین حاوی اسید های چرب ترانس است که مطالعات نشان می‌دهد دارای خواص محافظتی قوی در برابر بیماری عروق کرونر قلب است.

    مواد مغذی ارزشمند در محصولات گوشتی:

    گوشت حاوی اسید آمینه لیزین است که مطالعات نشان می‌دهد برای کاهش سطح کلسترول خون مفید است. سطح کلسترول بالا یک عامل خطر مهم برای ایجاد بیماری های قلبی عروقی است.

    منبع غنی ویتامین B6 است و مطالعات متعدد نشان می دهد که کمبود این ماده مغذی با افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی مرتبط است .

    یکی از بهترین منابع ویتامین B12 است و مطالعات نشان می دهد که این ویتامین در کاهش سطح هموسیستئین در خون و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی موثر است.

    پپتید های موجود حاوی خواص ضد ترومبوتیک، آنتی اکسیدانی و همچنین ضد فشار خون هستند که همگی به ارتقای سلامت قلب و عروق کمک می کنند.

    منیزیم یکی دیگر از مواد مغذی موجود در فرآورده های گوشتی است و مطالعات نشان می دهد که کمبود آن منجر به افزایش خطر ابتلا به فشار خون و همچنین سایر بیماری های قلبی عروقی می شود.

    مطالعات نشان می‌دهد که کراتین ، یک اسید آمینه که فقط در منابع گوشتی یافت می‌شود، می‌تواند با کاهش سطح تری گلیسیرید در افرادی که ممکن است سطوح بالا تر از حد طبیعی داشته باشند، از بیماری‌ های قلبی پیشگیری کند.

    مطالعات همچنین نشان می دهد که کراتین می تواند به کاهش سطح هموسیستئین در خون کمک کند، و همانطور که در بالا ذکر شد، سطوح بالای هموسیستئین یک عامل خطر برای ایجاد بیماری های قلبی عروقی است.

    نکته : گوشت سرشار از کراتین، منیزیم، ویتامین های گروه B، اسیدهای چرب امگا 3 و لیزین است که همگی در حفظ سلامت قلب و عروق و کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی نقش دارند.

     

    4- خوردن گوشت به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند

    مطالعات نشان می دهد که گوشت های بدون چربی فرآوری نشده می تواند به تثبیت قند خون کمک کند و در نتیجه پیشرفت دیابت را خنثی کند.
    این به دلیل محتوای بالای پروتئین با کیفیت بالا و همچنین محتوای چربی موجود در گوشت های فرآوری نشده است.

    گوشت حاوی اسید های چرب امگا 3 است که به دلیل عملکردی که در حفظ سلامت ماهیچه های اسکلتی ایفا می کنند، نقش مهمی در پیشگیری و کنترل دیابت نوع دوم ایفا می کنند.
    مطالعات نشان داده اند که حفظ سلامت بهینه عضلات اسکلتی برای دستیابی به کنترل قند خون اهمیت زیادی دارد.

    همچنین حاوی منیزیم است که کمبود آن در بدن منجر به افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم در افراد می شود.

    به دلیل محتوای بالای کارنوزین، اسید آمینه ای که در درمان عوارض دیابت موثر بوده است، می تواند به درمان دیابت کمک کند.

    محصولات گوشتی همچنین حاوی مقادیر نسبی ویتامین B6 است که کمبود آن اغلب خطر ابتلا به دیابت نوع II را تشدید می کند.

    گوشت ها همچنین حاوی ماده معدنی روی است که با متعادل کردن هورمون انسولین به تنظیم قند خون کمک می کند. بنابراین، افزایش مصرف روی می تواند به کنترل مجدد قند خون کمک کند.

     

    نکته: گوشت منبع غنی روی، کارنوزین، منیزیم، پروتئین با کیفیت بالا و اسیدهای چرب امگا 3 است که در تنظیم قند خون و همچنین پیشگیری و مدیریت دیابت مهم هستند.

     

    5- استفاده از گوشت برای مادران باردار و دوران زندگی جنینی بسیار مهم است

    مطالعات نشان داده اند که لیپید های EPA، CLA و DHA که به وفور در گوشت حیوانات یافت می شوند. در رشد مناسب توانایی های بینایی و شناختی جنین بسیار مهم هستند.

    تحقیقات علمی نشان داده است که کمبود ویتامین B6 ، یک ماده مغذی اصلی موجود در فرآورده های گوشتی ، در دوران بارداری منجر به انسفالوپاتی صرعی نوزاد می شود که می تواند کشنده باشد .

    گوشت منبع غنی ویتامین B12 است. مطالعات نشان می دهد که مقادیر کافی از این ویتامین می تواند به کاهش خطر نقص لوله عصبی کمک کند.

    منابع گوشتی سرشار از آهن است که کمبود آن در دوران بارداری می تواند منجر به سپسیس ، وزن کم جنین هنگام تولد و همچنین مرگ و میر مادر و یا نوزاد شود.

    روی، یکی دیگر از مواد مغذی مهم موجود در گوشت، برای رشد و نمو مناسب جنین ضروری است.

    تحقیقات نشان می دهد که کمبود منیزیم، ماده معدنی موجود در گوشت، در دوران بارداری می تواند منجر به پره اکلامپسی شود.

     

    نکته : گوشت سرشار از مواد مغذی است کهمصرف آن بارداری سالم و ایمن و همچنین فرزندانی سالم را تضمین می کند.

     

    6- مصرف گوشت به بهبود سلامت چشم کمک کند

    گوشت حاوی تعدادی اسید های چرب n-3 است. مطالعات نشان می دهد که کمبود این اسید ها می تواند منجر به از دست دادن بینایی شود. گوشت به ویژه سرشار از اسید چرب ALA است که کمبود آن منجر به اختلال در بینایی می شود.

    محصولات گوشتی همچنین حاوی اسید های چرب امگا 3، DHA و EPA است که هر دو نقش مهمی در رشد بینایی در نوزادان و همچنین پیشگیری از سندرم چشم خشک و دژنراسیون ماکولا در بزرگسالان دارند.

    گوشت همچنین منبع غنی آهن است. نقش بسزایی در عملکرد صحیح چشم دارد . عدم تعادل آهن در چشم منجر به چندین بیماری چشمی مانند بیماری های قرنیه می شود.

    برخی از منابع گوشتی حاوی سطوح بالایی از ویتامین E هستند که مطالعات نشان می‌دهد با جلوگیری از آسیب اکسیداتیو در چشم ، فواید سلامتی را برای چشم فراهم می‌کند.

    روی، یکی دیگر از مواد مغذی مهم موجود در گوشت، مسئول حفظ سلامت شبکیه چشم با جلوگیری از آسیب اکسیداتیو، و نقشی در تشکیل غشای سلولی در چشم است.

    تنها منبع شناخته شده اسید آمینه کارنوزین است. مطالعات ثابت کرده است که این ماده مغذی در جلوگیری از کدر شدن عدسی چشم که معمولاً به دلیل سن رخ می دهد، مؤثر است.

    نکته: گوشت تنها منبع کارنوزین است و همچنین حاوی مواد مغذی دیگری است که به جلوگیری از آسیب اکسیداتیو در چشم کمک می کند و همچنین باعث رشد و عملکرد مناسب چشم می شود.

     

    7- برای سلامت مغز مهم است

    گوشت منبع بسیار خوبی از لیپید ALA است که در بدن تجزیه می شود تا DHA را تشکیل دهد. چربی دیگری که جزء اصلی غشای مغز است. بنابراین کمبود ALA می تواند منجر به اختلال در عملکرد مغز شود.

    همچنین منبع برجسته ای از اسید چرب DHA است که کمبود آن خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می دهد.

    گوشت همچنین منبع عالی ویتامین B3 است. به نام نیاسین شناخته می شود. این ویتامین برای سلامت مغز ضروری است و کمبود آن باعث ایجاد اختلالات خواب و بیماری پارکینسون و همچنین تشدید علائم اسکیزوفرنی می شود.

    فراورده های گوشتی حاوی ویتامین B6 است که به آن پیریدوکسین نیز گفته می شود. این ویتامین به تولید انتقال دهنده های عصبی شامل سروتونین و دوپامین کمک می کند.
    علاوه بر این، سطوح ویتامین در مغز می تواند بر خواب تأثیر بگذارد و منجر به اختلالات خواب شود.

    این ویتامین همچنین سطح گلوکز را در مغز کنترل می کند و کمبود آن می تواند تعادل گلوکز را در مغز بر هم بزند.

    مطالعات همچنین نشان می دهد که کمبود B6 در مغز به طور قابل توجهی به زوال شناختی و همچنین شرایط جدی از جمله زوال عقل کمک می کند. علاوه بر این، کمبود آن یک عامل خطر مهم برای سکته مغزی است.

    اختلال عملکرد خودکار و افسردگی نیز از علائم شایع کمبود ویتامین B6 در مغز هستند.

    گوشت سرشار از ویتامین B12 است و مطالعات متعدد نشان داده است که مصرف آن رابطه معکوس با خطر سکته مغزی ایسکمیک دارد.

    ویتامین B12 به دلیل اثرات کاهش دهنده هموسیستئین در مغز، در ارتقای عملکرد شناختی موثر است. نشان داده شده است که سطوح بالای هموسیستئین در مغز باعث افزایش اختلالات شناختی می شود.

    کمبود ویتامین B12 چه  تاثیراتی در بدن دارد:

    علاوه بر این، مطالعات به طور قطعی ثابت کرده اند که ویتامین B12 نقش مثبتی در معکوس کردن علائم هذیان و اختلال شناختی دارد.

    تحقیقات علمی همچنین نشان می دهد که کمبود این ویتامین علائم زوال عقل روانی و رفتاری افراد مبتلا به آلزایمر را بدتر می کند.

    گوشت دارای منبع غنی اسید آمینه متیونین است و دانشمندان دریافته اند که این ماده مغذی به بهبود علائم بیماری پارکینسون کمک می کند.

    گوشت حاوی سطوح قابل توجهی آهن است و مطالعات متعدد نشان داده اند که کمبود این ماده مغذی منجر به اختلالات شناختی و مشکل در یادگیری می شود.

    منیزیم همچنین در محصولات گوشتی یافت می شود و کمبود آن منجر به افزایش خطر سکته مغزی، بیماری آلزایمر و میگرن می شود.

    گوشت منبع اصلی کارنوزین است و مطالعات نشان می‌دهد که اسید آمینه به تسکین علائم اختلالات اصلی مغز مانند پارکینسون و اسکیزوفرنی کمک می‌کند.

    نکته : گوشت حاوی چندین ماده مغذی از جمله کارنوزین است که باعث رشد مناسب مغز و محافظت در برابر بیماری های شناختی می شود.

     

    8- گوشت دارای مواد مغذی ضد سرطان است

    گوشت به دلیل محتوای بالای CLA لیپید می تواند به پیشگیری یا پیشرفت تومور ها و سرطان ها در بدن کمک کند. مطالعات نشان داده است که این اسید چرب دارای خواص ضد سرطانی و ضد توموری چشمگیری است.

    گوشت همچنین منبع غنی لیزین است و مطالعات نشان می دهد که در ایجاد آپوپتوز سلول های سرطانی، کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان و کوچک شدن تومور ها و همچنین فعالیت قوی در برابر سرطان های استخوان مانند لوسمی موثر است.

    مطالعات نشان داده اند که کمبود ویتامین B6 که به وفور یافت می شود، منجر به افزایش خطر ابتلا به سرطان می شود.

    تحقیقات علمی همچنین فرض می‌کند که کمبود ویتامین B6 و B12 که هر دو در سطوح بالایی در گوشت یافت می‌شوند، منجر به آسیب DNA و در نتیجه تشدید رشد سرطان می‌شود.

    افزایش مصرف ویتامین های B موجود در گوشت:

    علاوه بر این، برخی مطالعات نشان داده اند که افزایش مصرف این ویتامین های B که عمدتاً در گوشت یافت می شود می تواند به کاهش خطر سرطان دهانه رحم کمک کند.

    مطالعات همچنین نشان می دهد که B12، B6، و اسید آمینه متیونین، که همگی در گوشت یافت می شوند، فعالیت قوی در برابر توسعه سرطان روده بزرگ نشان می دهند.

    نشان داده شده است که پپتید های موجود در گوشت حاوی خواص ضد سرطانی هستند و در نتیجه به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کنند.

    گوشت سرشار از روی است، یک آنتی اکسیدان قوی و ضد التهاب که می تواند به جلوگیری یا کند کردن پیشرفت سلول های سرطانی کمک کند.

    کارنوزین، اسید آمینه دیگری که فقط در گوشت یافت می شود ، نشان داده شده است که اثربخشی درمان های سرطان مانند رادیوتراپی را افزایش می دهد، همچنین عوارض جانبی مرتبط با شیمی درمانی را کاهش می دهد و ایمنی بیمار را افزایش می دهد.

    نکته : گوشت حاوی چندین ماده مغذی است، از جمله برخی از آنها فقط در گوشت یافت می‌شود که می‌تواند با مصرف درست آن در رژیم غذایی به ریشه‌ کنی و مدیریت سرطان و همچنین افزایش کارایی درمان‌ های سرطان و کاهش عوارض جانبی آنها کمک کند.

     

    9- خوردن گوشت می تواند به کاهش وزن کمک کند

    گوشت همچنین حاوی ایزومر های لیپیدی است که مطالعات نشان داده است در پیشگیری از چاقی در افراد موثر است.

    چندین مطالعه ثابت کرده است که گوشت مهمترین منبع پروتئین با کیفیت بالا است. مطالعات نشان داده اند که این پروتئین با کیفیت بالا در کمک به کاهش وزن افراد موثر است.

    علاوه بر این، پروتئین می تواند به جلوگیری از افزایش وزن و بازیابی مجدد در افراد و همچنین کاهش توده چربی فرد کمک کند. علاوه بر این، این نوع پروتئین می تواند به جلوگیری از از دست دادن توده بدون چربی بدن کمک کند.

    در افراد مسن، مطالعات نشان داده است که از دست دادن پروتئین با کیفیت بالا منجر به وضعیتی به نام چاقی سارکوپنیک می شود.
    این وضعیتی است که در آن بدن ماهیچه های اسکلتی را که از بین رفته است به چربی تبدیل می کند.

    این پروتئین با کیفیت بالا موجود در گوشت همچنین مسئول افزایش سیری، مصرف بهینه انرژی و همچنین افزایش گرمازایی است.

    علاوه بر این، گوشت حاوی متیونین است، یک اسید آمینه مسئول کراتین. کراتین مسئول تبدیل چربی بدن به انرژی است و در نتیجه نسبت ماهیچه به چربی بدن را بهبود می بخشد و کاهش وزن را تشویق می کند.

    تحقیقات همچنین نشان می‌ دهد که تریپتوفان، یکی دیگر از اسید های آمینه ضروری موجود در گوشت، به کاهش هوس کربوهیدرات‌ ها و الکل کمک می‌کند و در نتیجه باعث کاهش وزن و جلوگیری از افزایش وزن می‌شود.

    گوشت خود نیز به عنوان یک ماده مغذی موثر ضد چاقی نشان داده شده است و در چندین درمان برای مبارزه با چاقی استفاده می شود.

     

    نکته : گوشت حاوی چندین ماده مغذی به وفور است که می تواند به کاهش وزن، جلوگیری از افزایش وزن و جلوگیری از چاقی کمک کند.

     

    10- محصولات گوشتی حاوی مواد مغذی ضد میکروبی است

    گوشت منبع عالی اسید آمینه لیزین است. مطالعات نشان می‌دهد برای مبارزه با ویروس تبخال، تبخال ناشی از آن و همچنین زونا که توسط یک ویروس ایجاد می‌شود، ضروری است.

    همچنین حاوی پپتید های خاصی است که مشخص شده است خواص ضد میکروبی دارند.

    محصولات گوشتی همچنین حاوی مقادیر نسبی اسید های چرب امگا 3 است و مطالعات نشان می‌دهد که این اسید ها دارای خواص ضد باکتریایی در برابر باکتری‌ های عامل بیماری‌ های رایج از جمله استافیلوکوکوس اورئوس هستند.

    روی، یکی دیگر از مواد مغذی رایج که به وفور در محصولات گوشتی یافت می شود، دارای خواص ضد ویروسی به ویژه سرماخوردگی است.

     

    نکته : گوشت حاوی اسید های چرب امگا 3، روی، پپتید ها و لیزین است که دارای خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی است.

     

    11- گوشت حاوی عوامل تسکین دهنده استرس و ضد افسردگی است

    گوشت به ویژه غنی از لیزین است که مطالعات متعدد نشان داده است. در درمان اضطراب از جمله اضطراب مزمن موثر است. علاوه بر این، اسید آمینه می تواند به کاهش استرس و افسردگی در افراد کمک کند.

    آن ها همچنین حاوی ایزولوسین، والین، لوسین و فنیل آلانین است که کمبود آنها می تواند منجر به ایجاد افسردگی اساسی و اختلالات خلقی در افراد شود.

    در تحقیقات نشان داده شده است که تریپتوفان، اسید آمینه دیگری که در مقادیر قابل توجهی در گوشت یافت می شود، خلق و خو را بهبود می بخشد و اضطراب و افسردگی را کاهش می دهد.

    محصولات گوشتی سرشار از ویتامین B6 است و مطالعات متعدد نشان داده اند که کمبود این ویتامین با عصبی بودن، تحریک پذیری، اضطراب و افسردگی ارتباط مثبت دارد.

    این محصولات همچنین حاوی اسید های چرب امگا 3، EPA و DHA است که کمبود آنها با افزایش خطر ابتلا به افسردگی در افراد مرتبط است.

     

    نکته : گوشت حاوی EPA، DHA، لیزین، تریپتوفان، ویتامین B6 و چندین اسید آمینه ضروری دیگر است که به تثبیت خلق و خو، کاهش افسردگی، اضطراب و تحریک پذیری کمک می کند.

     

    12- می تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند

    گوشت منبع غنی اسید آمینه ترئونین است که مطالعات نشان می‌دهد نقش مهمی در تولید آنتی‌ بادی دارد و در نتیجه به بهبود سیستم ایمنی کمک می‌کند.

    ویتامین B6 که به مقدار زیاد در گوشت نیز یافت می شود، برای حفظ یک سیستم ایمنی سالم ضروری است و کمبود آن منجر به اختلال در سیستم ایمنی بدن می شود.

    مشاهده شده است که پپتید های موجود در گوشت دارای خواص تعدیل کننده ایمنی هستند و در نتیجه عملکرد ایمنی را در بدن افزایش می دهند.

    آهن به وفور در گوشت یافت می شود و مطالعات نشان می دهد که کمبود این ماده مغذی می تواند منجر به کاهش پاسخ ایمنی شود.

    گوشت همچنین منبع غنی روی است. تحقیقات نشان می‌دهد که کمبود آن مسئول نقص ایمنی است که منجر به افزایش خطر عفونت‌ هایی از جمله اسهال، سرماخوردگی، ذات‌ الریه و مالاریا می‌شود.

    همچنین نشان داده شده است که روی باعث بهبود ایمنی در افراد مسن و همچنین کاهش حساسیت آنها به عفونت ها می شود.

     

    نکته : گوشت حاوی پپتید ها، روی، آهن، ویتامین B6 و ترئونین است که همگی نقش مهمی در تقویت عملکرد سیستم ایمنی دارند.

     

    13- گوشت می تواند ظرفیت و توان کاری را افزایش دهد

    گوشت به دلیل محتوای بالای آهن می تواند به بهبود ظرفیت کاری و عملکرد کمک کند. مطالعات نشان می دهد که کاهش آهن باعث کاهش ظرفیت کار فیزیکی مانند فعالیت داوطلبانه، استقامت، عملکرد هوازی و بهره وری کار می شود.

    علاوه بر این، ویتامین های B موجود در گوشت برای حفظ استقامت و همچنین افزایش ظرفیت کاری در افراد ضروری است.

    روی، یکی دیگر از مواد مغذی مهم است. نقش مهمی در تعیین ظرفیت کاری کلی ایفا می کند و کمبود آن منجر به کاهش ظرفیت کار می شود.

    مطالعات همچنین نشان می دهد که اسید های چرب امگا 3 موجود در گوشت به افزایش ظرفیت کار و ورزش به خصوص در افرادی که از بیماری مزمن انسدادی ریه رنج می برند کمک کند.

    کراتین، که فقط در گوشت یافت می شود، به دلیل توانایی آن در بهبود متابولیسم ماهیچه های اسکلتی، باعث بهبود تولید کار می شود.

    همچنین نشان داده شده است که اسید آمینه ظرفیت کاری را افزایش داده و خستگی را در افراد مبتلا به بیماری پارکینسون کاهش می دهد.
    یکی از بیماری های مشترک پارکینسون کاهش قدرت و توده عضلانی است. مطالعات نشان می دهد که کراتین می تواند به بهبود وضعیت عضلانی افراد مبتلا به این بیماری کمک کند.

     

    نکته : گوشت حاوی چندین ماده مغذی است که تولید انرژی و ظرفیت های کاری ما را افزایش می دهد.

     

    14- مصرف گوشت باعث سلامت کبد می شود

    گوشت حاوی روی است. یک ماده مغذی قدرتمند که به کاهش خطر عفونت کبد، آسیب رادیکال های آزاد و همچنین مدیریت کارآمد ضایعات کمک می کند.

    پروتئین با کیفیت بالا موجود در گوشت نیز برای عملکرد مناسب کبد ضروری است. این پروتئین ها در عملکرد روزانه کبد نقش دارند.

    گوشت سرشار از EPA و DHA است که تحقیقات نشان می‌دهد می‌تواند سطح چربی در کبد را کاهش دهد. همچنین تری گلیسیرید و لیپوپروتئین با چگالی بالا را در کبد در بیماران مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی بهبود بخشد.

     

    نکته : گوشت سرشار از مواد مغذی است که می تواند به بهبود و حفظ سلامت کبد کمک کند. این مواد مغذی شامل اسیدهای چرب امگا 3، پروتئین با کیفیت بالا و همچنین روی است.

     

    15- حاوی مواد مغذی است که به تقویت رشد مو و جلوگیری از ریزش مو کمک کند

    گوشت حاوی مقادیر قابل توجهی اسید های چرب امگا 3 است که مطالعات نشان می دهد می تواند در پیشگیری از ریزش مو کمک کند.

    روی ، یکی دیگر از مواد مغذی رایج موجود در گوشت نیز در درمان ریزش مو استفاده می شود. یکی از عوارض اصلی کمبود روی، آلوپسی است، وضعیتی که با افزایش مصرف روی قابل برگشت است.

    مطالعات همچنین نشان می دهد که کمبود آهن، یک ماده مغذی اصلی موجود در محصولات گوشتی نیز می تواند منجر به ریزش مو شود.

    نکته : گوشت حاوی مقادیر نسبی آهن، روی و اسید های چرب امگا 3 است که کمبود آنها در بدن خطر ریزش مو را افزایش می دهد. بنابراین، افزایش مصرف این مواد مغذی از طریق مصرف کافی گوشت می تواند به از بین بردن خطر کمک کند.

    انواع محصولات گوشتی

    سخن آخر

    در مورد مصرف گوشت در زندگی روزمره ، اعتدال داشتن در خوردن آن و گنجاندن در رژیم غذایی به اندازه ی کافی بسیار ضروری است.
    برای جلوگیری از بیماری های مزمن مانند نقرس و افزایش وزن و بالا رفتن توده های چربی می شود. پس بهتر است از مصرف بیش از حد محصولات گوشتی به شدت خودداری کنید.
    همچنین ذکر این نکته مهم است که محصولات گوشتی فرآوری نشده مانند سوسیس و کالباس و گوشت های بدون چربی و گوشت های تازه خرید از مراکز معتبر از سالم ترین انتخاب ها در هنگام خرید هستند.

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    0/5 (0 دیدگاه)
    ارسال نظر

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    چهارده − سیزده =


    آخرین دستور پخت های کالی مگ


    دسته بندی مقالات کالی مگ


    آخرین پروژه ها

    WeCreativez WhatsApp Support
    برای ارتباط با واحد پشتیانی و فروش با ما در واتساپ در تماس باشید.
    ? ارتباط با ما در واتساپ